INFO@WOONZORGKEIHOEF.NL
BEL VOOR MEER INFORMATIE+31 (0)76 541 0023

Zorg

Met een professioneel team van verpleegkundigen en verzorgenden bieden wij deskundige en gespecialiseerde, maar vooral menselijke zorg, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Bij Woonzorg Keihoef kunt u kiezen voor: langdurig verblijf met zorg in een woonzorgstudio, kortstondig verblijf in een zorghotelstudio, of voor een vakantieverblijf met zorg.

Langdurig verblijf

Woonzorg Keihoef heeft luxe woonzorgstudio’s en zorghotelstudio’s gerealiseerd in een verre van gemedicaliseerde omgeving. Bij ons draait het om genieten van het leven, juist door de veilige garantie op zorg. U woont in uw eigen woonzorg- of zorghotelstudio en krijgt zorg op maat, die wij met ons team 24/7 leveren! Door de kleinschalige en exclusieve opzet van de woon- en zorgvoorziening, is de verleende zorg zeer persoonlijk en wordt deze continu met u afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Kortdurend verblijf

Woonzorg Keihoef biedt ook kortstondig verblijf, zoals voor herstel na een operatie of ziekenhuisopname, maar ook wanneer het thuis even niet meer gaat wanneer bijvoorbeeld de mantelzorg is uitgevallen. Ook ter overbrugging naar langdurig verblijf kunt u kortstondig verblijven. Om de zorgoverdracht zo goed mogelijk te regelen, vertelt u in een intakegesprek welke specifieke zorg en voorzieningen u wenst. Wij vertalen dat vervolgens naar een persoonlijk ontzorgplan en zorgen ervoor dat u volledig kunt herstellen.

Hospicezorg (palliatief terminale zorg)

De laatste fase van het leven brengen de meeste mensen het liefst thuis door. Soms is dit niet mogelijk door de woonomstandigheden, of omdat familie of vrienden de nodige 24-uurszorg niet (meer) kunnen bieden. Dan ontstaat de vraag naar passende zorg. De zorg op het Landgoed biedt een huiselijke omgeving om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen van het leven. Deskundige verpleegkundigen en verzorgenden hebben veel ervaring op gebied van palliatieve zorg. Er wordt ongelimiteerd rekening gehouden met de wensen van de bewoner en de familieleden door een hospicezorg op maat te bieden.

De ruime kamers/studio’s zijn sfeervol ingericht en bieden al het comfort voor mensen die in de terminale fase zitten. De kamers/studio’s beschikken over een eigen badkamer en kitchenette. Naast de complete inrichting kan de bewoner met persoonlijke en dierbare bezittingen de kamer verder inrichten om zo nog meer het thuisgevoel te creëren. Er is altijd gelegenheid om bezoek te ontvangen. Familieleden en vrienden kunnen komen en gaan, want vaste bezoektijden zijn er niet. Ook is er een mogelijkheid voor bezoek om te blijven logeren.  Alles is erop gericht om de eigen gewenste levenssfeer van de cliënt te behouden.

Vakantie met zorg

Ook met een zorgbehoefte wilt u natuurlijk onbezorgd kunnen genieten van een vakantie. Toch is het vaak moeilijk om een geschikte zorgvakantie te vinden. Woonzorg Keihoef heeft de voorzieningen in huis voor een ontspannen ‘elderly-only’ vakantie met zorg. U verblijft dan in een luxe chalet, rolstoelvriendelijk en voorzien van alle gemakken op een mooi rustgevend gedeelte van het landgoed, omringd door ons bos en ecologisch verwarmd zwembad en aparte ecologische visvijver. Een professioneel team staat 24/7 klaar om u een onbezorgde en ontzorgde vakantie te geven, waarop u nog lang en met veel plezier zult terugkijken. Ons landgoed heeft genoeg te bieden, maar wij gaan verder. In overeenstemming kan de vakantie gedeeltelijk of volledig gearrangeerd worden. Wilt u bijvoorbeeld een dagje weg, dan arrangeren wij de dagtrip, uw vaste chauffeur en verpleegkundige gaan desgewenst met u mee. Genietend van de rust en van de natuur komt u geheel tot uzelf. Met één druk op de knop bent u verzekerd van goede persoonlijke zorg en een service op butler niveau.

Kwaliteit van zorg

Woonzorg Keihoef richt de focus op dat wat relevant is voor haar cliënten, maar sluit zich met betrekking tot de definitie wel aan bij Zichtbare Zorg van zorginstituut Nederland. Kwalitatief goede zorg is zorg die cliëntgericht, effectief, veilig en op tijd is en die toegesneden is op de individuele behoeften van de cliënt. De zorg die wordt geboden, voldoet aan de eisen die de Inspectie voor de Gezondheidszorg stelt. We werken voor zover ze van toepassing zijn conform de normen verantwoorde zorg, maar willen absoluut geen gemedicaliseerde zorgomgeving creëren. Wij werken met een zorgleefplan (ZLP), waarin uw wensen centraal staan. Dit ZLP staat in ons zorgdossier, welke online door uw familie of contactpersoon is in te zien, mits u daarvoor toestemming heeft gegeven.

Hieronder ziet u een impressie van onze zorgverlening.