INFO@WOONZORGKEIHOEF.NL
BEL VOOR MEER INFORMATIE+31 (0)76 541 0023

Service

Woonzorg Keihoef onderscheidt zich door een exquise service- en dienstverleningsconcept. Van het verzorgen van uw was tot aan de vaste privéchauffeur, aan werkelijk alles is gedacht. U kunt gebruik maken van allerlei comfortdiensten, zoals het gemak van een fysiotherapeut en pedicure of kapper aan huis. Een gerenommeerd advocatenkantoor en een register accountant, die ten dienste staan van Woonzorg Keihoef, kunnen desgewenst ook uw belangen behartigen. Grofweg zijn onze diensten te verdelen in conciërge, huishoudelijke en privé chauffeursdiensten.

Uw conciërge

Uw conciërge beheert en houdt toezicht, maar ontvangt ook uw gasten en bijvoorbeeld leveranciers. Hij draagt zorg voor een adequate beveiliging, ziet toe op een opgeruimde omgeving en helpt u bij kleine reparaties en klusjes. Bovendien is hij uw persoonlijke postbezorger en verantwoordelijk voor het beheer van sleutels, codes en pasjes. Vaak is dus de conciërge uw eerste aanspreekpunt.

Uw huishoudelijke hulp

Uw huishoudelijke hulp helpt u met de complete was, van het wassen en strijken van uw kleding tot aan het wassen van de vitrage en overgordijnen, maar ook voor naai- en verstelwerkzaamheden kunt u bij haar terecht. Als vanzelfsprekend houdt zij uw woonzorgstudio of zorghotelstudio schoon, verzorgt zij uw huis of hobbydieren en helpt u bij licht administratief werk.

Oplossen van uw IT probleempjes

Voor IT- gerelateerde zaken, zoals instelling aan uw mobieltje, PC, TV, of camera, het wordt ter plaatse en op elk gewenst moment van de dag voor u gedaan.

Uw chauffeur

Uw vaste chauffeur brengt u naar familie, bioscoop, huisarts, tandarts, ziekenhuis, fysiotherapie, ergotherapie, pedicure, kapper, musea, concert of theater. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis gaat de chauffeur met u mee, begeleidt u naar de spreekkamer en brengt u weer terug naar huis.

Genieten met een grote G

Met regelmaat worden leuke uitjes en recreatieve activiteiten georganiseerd, zowel in groepsverband als individueel. Zo organiseren we bijvoorbeeld huiskamerconcerten met aansluitend voor de liefhebber een exclusieve Cognac, Port, Wijn of borrel. Maar ook een barbecue of een gezamenlijke picknick behoort tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Voor de fysiek actieve bewoner is er volop gelegenheid om te tuinieren in eigen tuin of het zelfstandig houden van dieren op een eigen plek in het weiland. Zelfs het houden van kippen, duiven of elke andere vorm van het houden van hobbydieren is mogelijk. U kunt heerlijk wandelen, maar ook werken in ons eigen bos. En natuurlijk is uw huisdier van harte welkom.

Het bourgondische leven

Bij een goed leven hoort ook lekker eten en drinken. Naast ontbijt en lunch kunt u elke avond genieten van een heerlijke maaltijd, bereid door een door ons zorgvuldig gekozen kok, of zelfs een Michelin-cateraar. Al uw maaltijden kunt u bij ons online uitzoeken en bestellen, waarna u het diner kunt gebruiken in bijvoorbeeld de lounge of in de eigen kamer. Wilt u liever ’s middags warm eten, ook dat is geen enkel probleem.

Hieronder ziet u een impressie van onze dienstverlening.