INFO@WOONZORGKEIHOEF.NL
BEL VOOR MEER INFORMATIE+31 (0)76 541 0023

Over ons

Woonzorg Keihoef is een kleinschalige particuliere luxe woonzorgvoorziening, met als doelstelling het verschil te maken ten opzichte van het andere reguliere aanbod, waar wonen en zorg zijn gescheiden. Wij richten ons op de kapitaalkrachtige ouderen, die het wooncomfort en de levensstijl die zij gewend zijn willen handhaven. Wij leveren zorg op maat tot en met de laatste levensfase. Of het nu gaat om een langdurig, kortdurend, of een zorgvakantieverblijf, Woonzorg Keihoef biedt het totale pakket. Een uniek alternatief ten opzichte van de reguliere verzorging, verpleeghuis- en (intensieve) thuiszorg, maar onderscheidend van bestaande particuliere woonzorgvoorzieningen die zich richten op cliënten met een bovenmodaal inkomen.

Onze visie

Respect voor identiteit van de individu met vrije keuzes, maar vooral kwaliteit van leven zijn sleutelwoorden die bepalend zijn voor de wijze waarop wij luxe zorg en diensten leveren. Daarbij zien wij fysieke, psychische en maatschappelijk sociale aspecten in samenhang en gaan wij ten aanzien van inhoud, vorm van de zorg en dienstverlening uit van de opvattingen, wensen en behoeften van ieder persoon.

Wij kiezen voor een leefstijlgericht woon- en zorgconcept waarin de leefwijze van de cliënt in samenhang met zijn cultuur, levensloop en persoonlijke geschiedenis, hét uitgangspunten is en waar het recht op privacy hoog in het vaandel staat. Leefstijlgerichte zorg is toegesneden op de persoonlijke situatie, wordt verleend op menselijke maat en doet recht aan de identiteit, cultuur en leefgewoonten van de cliënt die in dit bijzondere concept de kapitaalkrachtige oudere is die ongeacht zijn of haar beperking of zorgvraag, wil leven zoals hij of zij dat gewend is.

Waarin zijn wij onderscheidend?

Op het gebied van wonen onderscheidt Woonzorg Keihoef zich door u een riante permanente bewoning aan te bieden in een monumentale (voormalige) boerderij, gelegen op een uniek landgoed, midden in de natuur en toch dicht bij belangrijke voorzieningen. Bij ons kunt u exclusief wonen met uw eigen tuin, weiland en bos.

Op het gebied van services, onderscheidt Woonzorg Keihoef zich door een exquise dienstverleningsconcept. Van conciërge tot privéchauffeur, van enkelvoudige zorg tot een gearrangeerde zorgvakantie. Voor u maken wij alles mogelijk, maar heeft z’n prijs.

Onze doelgroep

U behoort tot de kapitaalkrachtige oudere met een nadrukkelijk eigen zorgvraag die niet meer zelfstandig in eigen huis wil wonen, niet behorend tot GGZ clientèle en (licht)verstandelijk en zwaar lichamelijk gehandicapten. Cliënten met verslavingsproblematiek zijn ook uitgesloten. Ook als visueel en auditief gehandicapte bent u van harte welkom.

U wilt uw leven voortzetten zoals u gewend bent, maar dan omringd door de beste zorg en service. Comfort en luxe ervaart u als vanzelfsprekend en dit zet u dus ook gewoon bij Woonzorg Keihoef voort.

Ons aanbod

Leven, genieten, wonen en ontzorgd worden. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden: permanente bewoning in een luxe woonzorgstudio, kortdurend verblijf in een luxe zorghotelstudio, of vakantie met zorg in een luxe zorgvakantiechalet.

Ontdek ons unieke aanbod

Wonen

Wonen

Groepszorgwonen in een monumentaal pand met woonzorgstudio’s & zorghotelstudio’s met eigen tuin van 500 m².

Service

Service

Van conciërge tot huishoudelijke hulp, van het oplossen van IT probleempjes tot privéchauffeur. Aan werkelijk alles is gedacht.

Zorg

Zorg

Een professioneel team van deskundige, betrokken verpleegkundigen en verzorgenden, staat 24/7 voor u klaar.

Onze Missie

Woonzorg Keihoef is leverancier van een aansprekend woonzorg- en serviceconcept, dat aansluit bij de wensen en behoeften van kapitaalkrachtige ouderen. Ouderen die luxe en comfort als vanzelfsprekend beschouwen en willen leven zoals ze gewend zijn in een exclusieve en tot de verbeelding sprekende leefomgeving, omringd door de beste zorg en dienstverlening met alle denkbare facetten.

Lees meer

Uw contactpersoon

Zorgmanager & Directeur Woonzorg Keihoef

Onze zorgmanager heeft jarenlange ervaring in zowel de curatieve sector als in de ouderenzorg. Met die deskundigheid en nimmer aflatend enthousiasme, ontvangt u altijd een luisterend oor en wordt u altijd (24/7) met raad en daad bijgestaan ongeacht uw vraag, klacht of probleem.

Tel: +31 (0)76 541 0023
Mail: info@woonzorgkeihoef.nl