INFO@WOONZORGKEIHOEF.NL
BEL VOOR MEER INFORMATIE+31 (0)76 541 0023

Wonen

De overstap naar een woonzorgvorm is vaak geboren uit het zoeken naar veiligheid en zekerheid. Daarom doen we er alles aan om u het wooncomfort en de leefomgeving te bieden die u gewend bent. Dit is natuurlijk heel persoonlijk. De ligging en omgeving, de mate van zelfstandigheid en privacy, veiligheid en stabiliteit: het zijn stuk voor stuk aspecten die meewegen in uw keuzes. Als u kiest voor Woonzorg Keihoef, dan kiest u voor een uniek concept. U woont in een eigen woonzorg- of zorghotelstudio op een prachtig landgoed in een oase van rust en een veilig en goed afgeschermd terrein met grote tuinen, weilanden en eigen bos.

De locatie

De locatie is uitzonderlijk indrukwekkend. Het woon-zorgconcept wordt aangeboden in twee karakteristieke rijksmonumenten, gelegen op een werkelijk magnifiek 3,5 ha. groot landgoed met grote tuinen, weilanden en een eigen bos. Niet alleen het landgoed is uniek, maar ook de ligging. Midden in de natuur en toch in het hart van de samenleving. Op 650 meter afstand zijn midden in een moderne woonwijk een medisch centrum, fitnesscentrum en een winkelcentrum gevestigd. En uw vaste chauffeur rijdt u daar in een luxe auto, (24/7) op elk moment van de dag naar toe.

De woonzorgboerderij

Op de begane grond van de woonzorgboerderij zijn 3 luxe woonzorgstudio’s gevestigd met een ruime gemeenschappelijke ruimte van 58 m². De woonzorgstudio’s hebben variërende groottes van ca. 41 m² tot 96 m² en hebben elk een eigen badkamer met douche en/of bad en toilet. De grootste woonzorgstudio heeft ook een werkkamer c.q. tweede slaapkamer. Op de eerste verdieping, bereikbaar met een trap en een brancard toegankelijke lift, zijn nog eens 6 woonzorgstudio’s gevestigd met variërende groottes van 28 m² tot 34 m². Elke woonzorgstudio is voorzien van individueel gestuurde airconditioning, hete lucht-CV, radiatoren en vloerverwarming. Dankzij de aanwezigheid van luchtfilters en klimaatcontrole wordt de lucht 24/7 gereinigd van hinderlijke stofdeeltjes. Alle kamers, inclusief toilet en badkamer zijn voorzien van één of meerdere telefoonaansluitingen, TV-aansluitingen, WIFI en bekabelde internet-contactpunten en ten behoeve van de veiligheid voorzien van IR-alarm- en branddetectie en 24/7 aangesloten op de meldkamer.

De Vlaamse Schuur

Op de begane grond van de Vlaamse Schuur zijn 6 zorghotelstudio’s gevestigd met een ruime gemeenschappelijke ruimte van 46 m². Er zijn twee zorghotelstudio’s van 27 m², twee zorghotelstudio’s van 28 m², één zorghotelstudio van 29 m² en een ruimere zorghotelstudio’s van 43 m². Alle zorghotelstudio’s zijn voorzien van een pantry, een badkamer en toilet, individueel gestuurde airconditioning, hete lucht-CV, radiatoren en vloerverwarming. Tevens zijn de zorghotelstudio’s inclusief toiletten en badkamers, voorzien van één of meerdere telefoonaansluitingen, TV-aansluitingen, WIFI en bekabelde internet-contactpunten. Ook hier zijn voor de veiligheid alle kamers voorzien van IR-alarm- en branddetectie en 24/7 aangesloten op de meldkamer. De zorghotelstudio’s zijn geschikt voor permanente bewoning, maar in ons concept worden ze gebruikt voor kortdurend verblijf. De studio’s zijn bedoeld voor kortdurend verblijf na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of operatie, ter ontlasting van de mantelzorger (respijtzorg) en palliatieve terminale zorg.

Uw eigen tuin

Werkelijk uniek is dat de drie bewoners op de begane grond en drie bewoners van de eerste verdieping elk een eigen tuin hebben van ca. 500 m2. Ter bescherming van de privacy, zijn deze tuinen afgescheiden door hagen van ca. 2 meter hoog. De tuin kan geheel naar uw eigen wens worden aangelegd. De aanleg of herinrichtingskosten van de tuin worden dan in rekening gebracht.

Inrichting van uw woonzorgstudio

Deze kamers zijn geheel naar eigen wens in te richten. Een ander kleurtje op de wand, geen enkel probleem! Ook een bouwkundige aanpassing gaan wij niet uit de weg.

De zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf zijn standaard voorzien van een elektrisch-hoog-laagbed, een ruime badkamer met föhn en douche equipment, comfortabele fauteuils, draadloos internet, een flatscreen televisie, waterkoker, koffie- en theefaciliteiten en een minibar. De badkamer is desgewenst voorzien van bijvoorbeeld een douchestoel of toiletbeugels . Verder zijn kamers voorzien van een elektrisch op afstand bedienbare deuren met een brede doorgang, waardoor ze ook met een rolstoel toegankelijk zijn.

Klik hier voor impressietekeningen van de woonzorgstudio’s, zorghotelstudio’s, zorgvakantiechalets en het landgoed.